Teşekkür

Değerli meslektaşlarım,

Türk Endodonti Derneği 8. Uluslararası Endodonti Sempozyumu’nu 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana Hilton otelinde başarı ile gerçekleştirdik.  Öncelikle bu sempozyumda bize ev sahipliği yapan Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı’na çok teşekkür ederiz. Bu sempozyumda Türk Endodonti Derneği Genel Kurul Toplantısı yapılarak yeni dönem yönetim kurulu belirlenmiş oldu. Seçim, demokrasi ilkelerine uyularak gizli oy, açık sayım ile yapıldı. Bu seçimin sonuçlarına göre Türk Endodonti Derneği Başkanlığı’na ikinci dönem seçilmiş bulunmaktayım. Yine ikinci dönem aynı göreve seçilen yönetim kurulumuz Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu, Prof. Dr. Hesna Sazak Öveçoğlu, Prof. Dr. Sema Belli, Prof. Dr. Jale Tanalp, Prof. Dr. Kezban Meltem Çolak ve Prof. Dr. Handan Ersev’den oluşmaktadır. Yeni dönemde Prof. Dr. Jale Tanalp Genel Sekreter, Prof. Dr. Handan Ersev ise Sayman olarak görevlerine devam edeceklerdir. Bizi bu onurlu göreve getiren genel kurul üyelerine teşekkür ederiz. Türk Endodonti Derneği’ne hizmet etme şansına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız, derneğimizin kurucularının ve önceki yönetim kurullarının misyonunu devam ettirerek bilimin ışığında, bütün üyelerimizin söz hakkına sahip olduğu, katılımcı bir dernek yaratmaktır. Sorumluluklarımızın ve bu derneğin “hepimizin” derneği olduğunun bilincindeyiz. Birlik olmanın, her sese kulak vermenin her engeli aşacağının farkındayız. Başarı dolu bir geleceğin bizi beklediğinden eminiz. Yolumuz açık olsun...

Prof. Dr. Mehmet Baybora Kayahan