TÜRK ENDODONTİ DERNEĞİ’nin 28 Mayıs 2016 Tarihli Genel Kurul Tutanağı

TÜRK ENDODONTİ DERNEĞİ’nin 28 Mayıs 2016 tarihli Genel Kurul Tutanağıdır

1.      Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı, daha önceden dernek üyelerine e-posta aracılığıyla bildirildiği ve dernek web sayfasında yayınlandığı üzere, 20 Mayıs 2016 Cuma günü, saat 11:00’de İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Prof. Dr. Altan Gülhan Özerkan Toplantı Salonu’nda gerekli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamamıştır. Yine aynı duyuruda belirtildiği gibi, olağan genel kurul 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü aynı gündemle saat 15.00’te Mehmet Dinler Bulvarı, No:25, Ürgüp, Nevşehir adresinde bulunan Perissia Hotel & Convention Center Konferans Salonu’nda toplanmıştır.

2.      Üyelerimiz, düzenlenen hazirun listesindeki isimlerinin karşısına imza atarak toplantıda hazır bulunmuşlardır. Yapılan sayım sonucunda, derneğimizin 448 kişi olan üye sayısından, 166 kişinin genel kurula katıldığı, çoğunluğun sağlandığı saptanmış ve gündem maddelerine geçilmiştir.

3.      Dernek başkanı Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu’nun açılış konuşmasının ardından, Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

4.      Derneğimizin Genel Kurul Toplantısını yönetmek üzere, Prof. Dr. Işıl Küçükay divan başkanlığına, Yrd. Doç. Dr. Emre İriboz ve Dr. Güher Barut katip üyeliğine oy birliği ile seçilerek divan kurulu oluşturuldu.

5.      Dernek başkanı Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu kürsüye davet edilerek, 2014-2016 dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet raporunu sundu. Müzakere edildi ve üyelerce oy birliği ile kabul edildi.

6.      2014-2016 dönemi Yönetim Kurulu Mali raporu sayman Doç. Dr. Handan Ersev tarafından sunuldu. Müzakere edildi ve üyelerce oy birliği ile kabul edildi.

7.      Derneğin 2014-2016 dönemi için Denetim Kurulu raporu Dr. Bülent Yılmaz tarafından okundu, divan başkanlığına sunuldu, müzakere edildi ve üyelerce oy birliği ile kabul edildi.

8.      Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ayrı ayrı ibraya sunuldu. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu, üyelerce oy birliği ile ibra edildi.

9.      Derneğin 2016-2018 dönemi tahmini bütçesi sayman Doç. Dr. Handan Ersev tarafından sunularak müzakere edildi ve üyelerce oy birliği ile ibra edildi.

10.  Divan başkanı Prof. Dr. Işıl Küçükay tarafından Türk Endodonti Derneği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu aday listeleri okundu.

11.  Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu adayları aşağıdaki şekilde bildirildi:

1.      Grup

Yönetim Kurulu ( Asil)

Mehmet Baybora Kayahan

Faruk Haznedaroğlu

Hesna Sazak Öveçoğlu

Sema Belli

Jale Tanalp

Kezban Meltem Çolak Topçu

Handan Ersev

Yönetim Kurulu (Yedek )

Kerem Engin Akpınar

Rabia Figen Kaptan

Burak Sağsen

Fuat Ahmetoğlu

Mustafa Murat Koçak

Özkan Adıgüzel

Mehmet Burak Güneşer

Denetleme Kurulu ( Asil) :

Yıldız Garip Berker

Recai Zan

Güher Barut

Denetleme Kurulu (Yedek) :

Dilek Türkaydın

Özgür Uyanık

Recai Zan

Murat Maden

Denetleme Kurulu ( Asil) :

Hakan Özbaş

Meltem Dartar Öztan

Burak Batur

Denetleme Kurulu ( Yedek ) :

Ayça Yılmaz

Murat Koçak

İlke Ulusoy

Disiplin kurulu :

Gündüz Bayırlı

Bahar Özçelik

Tayfun Alaçam

Seçkin Dindar

Hakan Özbaş

Bu adaylıkların yanısıra Ayşe Diljin Keçeci’de bireysel olarak yönetim kurulu adaylığını açıkladı.

12.  Yeni Yönetim Kurulu adayı Prof. Dr. Raif Erişen plan ve projelerini anlatmak üzere konuşmasını yaptı.

13.  Yeni Yönetim Kurulu adayı Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu plan ve projelerini anlatmak üzere konuşmasını yaptı.

14.  Derneğin Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nu oluşturmak için gizli oy açık tasnif yapıldı. Seçim sonuçları aşağıda açıklanmıştır.

1.Grup:

4. Prof. Dr. Seçkin Dindar..69

5. Prof. Dr. Hakan Özbaş ..70

Asil aday Prof. Dr. Ayşe Diljin Keçeci

Bu sonuçlara göre yeni dönem yönetim kurulu Mehmet Baybora Kayahan, Faruk Haznedaroğlu, Hesna Sazak Öveçoğlu, Sema Belli, Jale Tanalp, Meltem Çolak Topçu, Handan Ersev, Denetleme Kurulu Yıldız Garip Berker, Recai Zan, Güher Barut ve Disiplin Kurulu Rüstem Kemal Sübay, Selmin Aşçı, Turhan Atalay, Mete Üngör ve Yıldız Garip Berker’den oluşacak şekilde belirlendi.

15.  Dilek ve temenniler bölümünde Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu ve Prof. Dr. M. Baybora Kayahan söz aldılar.

16.  Gündem maddeleri görüşülmüş olup, karara bağlandı ve toplantının kapanışı yapıldı.