Skip Navigation LinksANA SAYFA : Site Kullanım Koşulları

Site Kullanım Koşulları

Sayın Site Ziyaretçisi,

www.turkendodontidernegi.org adreslerinden ulaşılan internet siteleri Türk Endodonti Derneği’ne ait olup bu siteyi ziyaret etmekle aşağıda yazılı olan tüm şartları tamamen anlamış ve kabul edilmiş sayılırsınız:

Türk Endodonti Derneği internet sitelerindeki içerikler genel bilgilendirme amaçlı verilmiştir ve sadece hekimler ile sağlık çalışanlarının kullanımı içindir, bunların bir kısmının  ya da tamamının uygulanmasından, kullanılmasından, görüntülenmesinden doğabilecek maddi ve manevi zararlardan site sorumlularının, içeriği sağlayan yazarların ve Türk Endodonti Derneği’nin  sorumluluğu yoktur. Yine yayınlanan içeriğin kesintisinden, gecikmesinden veya hatalı olmasından, bunların sebep olabileceği zararlardan da hiçbir biçimde Türk Endodonti Derneği sorumlu değildir. Web siteleri üzerinden verilen bağlantılı bilgiler ilgili siteleri bağlar, bunlarla Türk Endodonti Derneğin web sitesinin ilişkisi yoktur. Bu siteden bağlantı yapılarak ulaşılan herhangi bir web sitesinin kullanımı sonucu doğabilecek zarardan olası masraflardan Türk Endodonti Derneği’nin sorumluluğu yoktur.

Bu sitenin içerdiği malzemeler (metin, grafik, fotoğraf vb.)  uluslar arası fikri ve sınai mülkiyet mevzuatı tarafından  korunmaktadır. Kod ve yazılım da dahil olmak üzere, bu sitedeki hiç bir malzemeyi kaynak belirtilmiş olsa dahi, gerekli izni almadıkça; değiştiremez, kopyalayamaz, çoğaltamaz, kiralayamaz,  yeniden yayımlayamaz, başka bir bilgisayara yükleyemez, postalayamaz, iletemez  ya da dağıtamazsınız.

Türk Endodonti Derneği web sitesinin virüs ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlarla bilinen virüslere karşı kontrolü yapılmış olmakla birlikte kullanıcı kendi virüs koruma sistemini temin etmek ve gerekli korumayı sağlamakla kendisi yükümlüdür. Türk Endodonti Derneği web sitesine girmesi nedeniyle kendi bilgisayarında ve iletişim sistemlerinde oluşabilecek sorunlardan  kullanıcı kendisi sorumlu olduğunu kabul eder.

Türk Endodonti Derneği web sitesine girmekle site ziyaretçileri yukarıdaki uyarı ve beyanları okumuş, anlamış ve kabul etmiş olduğunuz onaylamış sayılırsınız.