Skip Navigation Links

WEB SITEDE YAYINLANAN DUYURULAR HAKKINDA

Değerli Meslektaşım,

Yaz aylarının gelmesi nedeniyle uzunca bir süredir haberleşmek mümkün olmadı . Türk Endodonti Derneği olarak en önemli işlevlerimizden birinin de üyelerimiz arasında haberleşmeyi sağlamak olduğunu düşünüyoruz. Endodonti camiamız çok büyüdü, eskiden onlarla ifade edilirken, günümüzde bu sayıyı yüzlerle ifade etmek gerekiyor. Çok sayıda diş hekimliği fakültesi açıldı ve takdir edeceğiniz gibi, bunlarda kimlerin görev aldığını takip etmek de çok zor.

Amacımız, meslektaşlarımızın başarılarını, üzüntülerini camiamıza duyurarak ve paylaşmak. Biliyorsunuz sevinçler paylaştıkça büyür, acılar paylaştıkça azalır. Eskiden bunları kolayca takip edebiliyorduk, günümüzde ise, bizlere duyurduğunuz takdirde bunu yapmak mümkün olabiliyor. Bize bilgisi ulaşan meslektaşlarımızla ilgili haberleri elimizden geldiğince web sitemizde paylaşmaya çalışıyoruz.  Ayrıca sosyal medya dan da yararlanmamızın yararlı olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle Facebook da “Türk endodonti derneği” gurubuna katılmanızı rica ediyoruz.  Bu sayfayı etkin bir hale getirirsek iyi bir iletişim kaynağı olacağı kanaatindeyiz. Camiamızla paylaşılmasının yararlı olacağını düşündüğünüz bilgileri lütfen bizimle paylaşınız. Türk Endodonti Derneği Yönetim Kurulu olarak, bu vesile ile, huzurlu ve sağlıklı bir yaz tatili geçirmenizi dileriz.

Sevgi ve Saygılarımla

Prof.Dr.Faruk Haznedaroğlu