Turk Endodonti Derneginden Acil Duyuru

Değerli Meslektaşım,

Web sitemizin altyapı çalışmaları tamamlanmış olup, üyelerimizle ilgili tüm işlemlerin,  bundan böyle online olarak yapılabileceğini size bildirmekten büyük bir mutluluk   duyuyoruz.  Böylece, yeni üyelik başvurusu, kişisel bilgilerin güncellenmesi, aidat takibi ve yatırılması, dernek yönetimine mesaj gönderme gibi işlemleri kolayca gerçekleştirebileceksiniz.

Bildiğiniz gibi, tüzüğümüz gereği üyelerimizin her yıl 50 TL. üyelik aidatı ödemeleri zorunludur(*).  Ayrıca derneğimiz, her bir üyemiz için ESE ve IFEA  yönetimine ödeme yapmaktadır. Üyelerimizin ESE 2015 Barselona kongresine indirimli kayıt seçeneğinden yararlanabilmeleri için  üye aidatlarının ödenmesi  çok büyük önem taşımaktadır (**)

Yeni yapılanmamız sayesinde web sitemiz üzerinde online aidat ödeme seçeneği açılmıştır. Üye girişi yapılarak “online aidat ödeme” butonuna basarak  aidat borçlarınız görebilir ve güvenli olarak 3D Secure sistemle masrafsız olarak ödeme yapabilirsiniz. Bunun dışında banka ve havale yolunu da kullanabilirsiniz. (***)

Ne yazık ki üyelerimizden bir kısmının iletişim bilgileri  güncelliğini kaybetmiş olup, duyurularımız kendilerine ulaşmamaktadır. Ayrıca  üyelerimizin büyük bir çoğunluğunu oluşturan akademisyenlerin . Akademik yükselme , kurum değiştirme  ve görevin sonlanması gibi nedenlerle  kişisel bilgileri güncelliğini yitirmiştir. Bu nedenle siz değerli üyelerimizin, bilgilerinizi güncellemenizi ve fotoğrafınızı yüklemenizi  önemle rica ederim. Üye girişi yapılarak “kişisel ayarlar” butonuna basıldıktan sonra gelen sayfada güncelleme yapabilirsiniz. Alanları sırasıyla ve eksiksiz doldurduktan sonra en alttaki “Bilgileri Düzenle & Kaydet” butonuyla güncellemeleri kaydedebilirsiniz.

Gücünü siz değerli üyelerinden alarak, varlığını sürdüren derneğimiz, desteğiniz ile daha da ileri gidecektir.   Bu duyurumuzun ulaşmadığı üyelerimize de iletilebilmesi için,  çevrenizde bulunan diğer meslektaşlara da forward etmenizi rica ederim.  Yönetim kurulumuz adına katkılarınız için teşekkür eder,  iyi çalışmalar dilerim .

Sevgi ve saygılarımla,

Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu

(*).“yıllık üye aidatı her yıl Ocak ayı içinde bir defada ödenir”, “girmelik ve yıllık üye aidatın miktarı, tüzük hükümleri çerçevesinde, her yıl bütçesinde, yönetim kurulunun kararı ile yeniden tespit edilir” ve “üyelik ödentisinin yazılı bildirimine rağmen 30 gün içinde ödenmemesi durumunda yönetim kurulu, üyenin, üyeliğinin düşmesine karar verebilir”. Yönetim kurulumuz, 2015 yılında da üye aidatının 50 Türk Lirası olarak devam etmesine karar vermiştir.

(**)  ESE 2015 Barselona kongresine katılmayı düşünen üyemiz doktora ve uzmanlık öğrencilerinin, indirimli kayıttan yararlanabilmesi için ESE 2015 kongre sayfasındaki “registration” butonuyla ulaşılan sayfada “ESE registered postgraduate student members” bölümündeki şu duyuruyu dikkate almaları gerekmektedir.

“ESE REGISTERED POSTGRADUATE STUDENT MEMBERS

To qualify for this membership category you must register and pay your ESE membership fee (20 euros) BEFORE the 31st December 2014. To register and pay your membership fee please use our contact form.

Early registration before 1 June, 2015 – 300 Euro

Registration before 1 September, 2015 – 350 Euro

On site registration – 650 Euro”

Bu duyuruda yatırılması istenen 20 Avro, Türk Endodonti Derneği üyelik aidatlarından bağımsızdır. Ayrıca, aşağıdaki gibi bir dokümanın yollanması gerekmektedir.

“Please provide a letter, on University headed note paper, signed by your programme director confirming the University you are studying at.

The letter must contain:

your name

the course you are studying

and the length of the course.

The letter can be scanned and sent as an email attachment.”

(***)    Havale veya EFT yoluyla aidat ödenmesi

ödemelerinizi, dernek üye aidat hesabına da yapabilirsiniz. Ancak ödemenin hangi üyemize ait olduğunu görmek açısından, PARA TRANSFERİNİ YAPARKEN AÇIKLAMA BÖLÜMÜNE ÜYENİN ADINI, SOYADINI VE ÖDEMENİN HANGİ YILIN AİDATI/AİDATLARI OLDUĞUNU EKSİKSİZ YAZMANIZ GEREKMEKTEDİR. Para transferinin birden fazla üye adına yapılması da karışıklık yaratmaktadır. LÜTFEN BİR TRANSFERDE SADECE BİR ÜYENİN AİDAT/AİDATLARININ YATIRILMASINA ÖZEN GÖSTERELİM.

Dernek üye aidat hesabı:

IBAN:   TR41 0006 2000 5210 0006 2993 71