Türk Endodonti Derneği 13. Uluslararası Bilimsel Kongresi web sitesi açıldı

Değerli Meslektaşlarım,

Yeni yılın sizlere ve ülkemize barış huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum. 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ürgüp Perisia Otel’de yapılacak olan Türk Endodonti Derneği 13. Uluslararası Bilimsel Kongresi’ne, siz değerli meslektaşlarımızı davet etmekten de büyük bir onur ve mutluluk duymaktayım.

Her geçen gün güçlenerek, büyüyen Türk Endodonti Camiasını, mümkün olan en yüksek katılımla bir araya getirmek en önde gelen hedefimizdir. Bu birlikteliğin; bilimsel paylaşımın yanında meslektaşlarımız arasında tanışıklık ve dostlukların pekiştirilmesinde de büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kongre yerimizi saptarken, web sitemiz ve facebook gurubumuz üzerinde bir anket düzenledik ve meslektaşlarımızın çok büyük bir çoğunluğunun tercihi Kapadokya oldu. Dünyanın en önemli turizm bölgelerinden biri olan Kapadokya’da, bilimsel olduğu kadar, sosyal ve kültürel anlamda da çok keyifli anlar geçireceğimize hiç şüphemiz yok.

Bu Kongrenin bir başka önemli yanı da, Türk Endodonti Derneği Genel Kurulu’nun bu toplantıda yapılacak olmasıdır. Böylece yönetim ve dernek kurullarının seçimi ilk kez büyük bir çoğunluğunun katılımı ile gerçekleştirilecektir. Geleneksel Prof.Dr. Gündüz Bayırlı Ödülü, serbest bildiri ve poster bildiri ödüllerimiz de yine kongre programımızda yer alacaktır. Bir çok yabancı ve Türk bilim adamının da konferans ve kursları ile, Endodonti dünyasındaki gelişmeleri takip etme olanağı bulabileceğiz.

Değerli meslektaşlarım, yönetim kurulu ve organizasyon komitemiz adına, kişisel ve bilimsel katkılarınızla kongremizi onurlandırmanızdan mutluluk duyacağız

Sevgi ve Saygılarımla;

Prof. Dr .Faruk Haznedaroğlu

Detaylı bilgi için web sitemiz: www.endodontikongre.com